Menu
| Favole| Tales
New
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra e germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE ,topping ricercati con tecniche dettate dal "FOODPAIRING""TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. MATURATION & LEAVING 48 HOURS, refined toppings with techniques dictated by "FOODPAIRING"
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. MATURATION & LEAVING 48 HOURS
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. MATURATION & LEAVING 48 HOURS
VegetarianeVegetarian
New
Vegan
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE "TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. MATURATION & LEAVING 48 HOURS
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE "TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. MATURATION & LEAVING 48 HOURS
Impasto "TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
Impasto"TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
Impasto "TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
Impasto "TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour with "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. MATURATION & LEAVING 48 HOURS
"TENERO CRUNCH" dough with stone ground flour with "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. MATURATION & LEAVING 48 HOURS
MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
MATURATION & LEAVING 48 HOURS (Natural mother yeast)
.
Magnifici 4
Fior dì latte italiano,salame napoli piccante, gorgonzola DOP, rucola in forno Magnificent 4
Italian fior dì latte, spicy Naples salami, DOP gorgonzola, baked rocket
Fior dì latte italiano,salame napoli piccante, gorgonzola DOP, rucola in forno Magnificent 4
Italian fior dì latte, spicy Naples salami, DOP gorgonzola, baked rocket
Pizza + lattina 9€
Pizza + can €9
Pizza + can €9
Disponibile solo da lunedì a venerdì dalle 08:00 alle 14:00
Insalata + acqua 8,50 €
(compreso pane e condimenti)Salad + water €8.50
(including bread and condiments)
(compreso pane e condimenti)Salad + water €8.50
(including bread and condiments)
Disponibile solo da lunedì a venerdì dalle 08:00 alle 14:00
PANINO + LATTINA 8€
SANDWICH + CAN €8
SANDWICH + CAN €8
Disponibile solo da lunedì a venerdì dalle 08:00 alle 14:00
Your Order
Your order is empty
Order Total
€ 0,00
Select...
Pick up
Delivery
Order at the table
Pick up
Delivery
Your address is served by more than one store. Select the Store:
Select a Delivery Point:
Baciami Ancora
Via Antonio Levanti, 8/D, 40138 Bologna (BO)
Via Antonio Levanti, 8/D, 40138 Bologna (BO)