Menu
| Favole| Fables
New
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra e germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE ,topping ricercati con tecniche dettate dal "FOODPAIRING""TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour and "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible, 48-HOUR MATURATION & LEAVENING, refined toppings with techniques dictated by "FOODPAIRING"
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE
"TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour and "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. 48-hour maturation and leavening.
"TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour and "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. 48-hour maturation and leavening.
| Vegetariane| Vegetarian
New
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE "TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour with "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. 48 HOURS OF RIPENING & MATURATION
Impasto "TENERO CRUNCH"con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE "TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour with "Molino Vigevano" wheat germ, highly digestible. 48 HOURS OF RIPENING & MATURATION
Impasto "TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough made with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening (natural sourdough starter)
"TENERO CRUNCH" dough made with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening (natural sourdough starter)
Impasto"TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough made with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening (natural sourdough starter)
"TENERO CRUNCH" dough made with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening (natural sourdough starter)
Impasto "TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening (natural sourdough starter)
"TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening (natural sourdough starter)
MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)MATURATION & LEAVENING 48 HOURS (Natural sourdough)
Impasto "TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE
"TENERO CRUNCH" dough made with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening.
"TENERO CRUNCH" dough made with stone-ground flour and highly digestible "Molino Vigevano" wheat germ. 48-hour maturation and leavening.
MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)"TENERO CRUNCH"
48-HOUR MATURATION & LEAVENING (Natural sourdough starter) "TENDER CRUNCH"
48-HOUR MATURATION & LEAVENING (Natural sourdough starter) "TENDER CRUNCH"
MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
MATURATION & LEAVENING 48 HOURS (Natural sourdough starter)
MATURATION & LEAVENING 48 HOURS (Natural sourdough starter)
Impasto"TENERO CRUNCH" con farina macinata a pietra con germe di grano "Molino Vigevano" alta digeribilità MATURAZIONE & LIEVITAZIONE 48 ORE (Lievito naturale madre)
"TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour with wheat germ "Molino Vigevano" highly digestible MATURATION & LEAVENING 48 HOURS (Natural mother yeast)
"TENERO CRUNCH" dough with stone-ground flour with wheat germ "Molino Vigevano" highly digestible MATURATION & LEAVENING 48 HOURS (Natural mother yeast)
Pizza + lattina 9 €
Pizza + can €9
Pizza + can €9
Disponibile solo da lunedì a venerdì dalle 08:00 alle 14:00
Insalata + acqua 8,5€
(compreso pane e condimenti)Salad + water €8.50
(including bread and condiments)
(compreso pane e condimenti)Salad + water €8.50
(including bread and condiments)
Disponibile solo da lunedì a venerdì dalle 08:00 alle 14:00
PANINO + LATTINA 8 €
SANDWICH + CAN €8
SANDWICH + CAN €8
Disponibile solo da lunedì a venerdì dalle 08:00 alle 14:00
non si garantisce la contaminazione da glutinegluten contamination is not guaranteed
Your Order
Your order is empty
Order Total
€ 0,00

Select...
Pick up
Delivery
Pick up
Delivery
Your address is served by more than one store. Select the Store:
Select a Delivery Point:
Baciami Ancora
Via Antonio Levanti, 8/D, 40138 Bologna (BO)
Via Antonio Levanti, 8/D, 40138 Bologna (BO)